Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öbür yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte prosedür adımları çoğu kez şunları karınerir:

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan yapılabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve durum kaybının henüz azca olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye bulunmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en yönlü fiyatlarla iye yetişmek derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma selen alabilirsiniz.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın bapları çoğunlukla otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu düzenek, kapının yangın yerinde hızlı bir şekilde kapanmasını sağlamlar, böylecene yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapıları yararlanma alanına bakılırsa, rengine nazaran ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Feza Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir Yangın Çıkış Kapısı sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı yakınlarında itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü branş şeklindedir. Ciddi durumlarda kullanılacağı kucakin berenarı hizmetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Report this wiki page